Breaking news: Transfer finalizat, de la Milan la Astra Rahova. Definitiv și irevocabil

Ioan Niculae a fost așteptat și urcat într-o mașină de poliție pentru a fi dus la Penitenciarul Rahova. Infractorul Niculae a fost întâmpinat la aeroport și de revoluționarul Marian Ceaușescu, care l-a apostrofat pentru faptul că nu și-a plătit angajații, relatează podul.ro

Ioan Niculae, patronul holdingului Interagro și al clubului de fotbal Astra Giurgiu, a fost condamnat definitiv joi, 18 februarie, la 5 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel București. Procurorul DNA ceruse pe 27 ianuarie 2021 o pedeapsă orientată spre maximul prevăzut de lege, 12 ani de închisoare, pentru acuzațiile de instigare la evaziune fiscală și la spălarea banilor, imputate omului de afaceri Ioan Niculae. Ioan Niculae fusese condamnat în 2018 în primă instanță de Tribunalul București, în “Dosarul Interagro”, la 3 ani și 6 luni de închisoare. Pe lângă pedeapsa de astăzi, lui Niculae i s-a interzis și dreptul de a fi acționar, asociat și administrator în cadrul unei societăți comerciale, timp de 3 ani de zile, după executarea pedepsei principale. 

În același dosar, soția miliardarului, Nicoleta Mariana Niculae, a fost condamnată definitiv de CAB la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la evaziune fiscală și complicitate la spălare a banilor. În același dosar, Gheorghe Bunea Stancu, fost președinte al CJ Brăila și fost președinte al PSD Brăila, a fost achitat pentru trafic de influență, iar Viorel Barac (director general al Interagro) a primit 3 ani și 6 luni închisoare pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

sursa Podul.ro

Comentarii (0)
Adaugá comentariu