Pro integrare

București – Sectorul 6 – O nouă parcare cu 4 nivele urmează a fi construită

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Primarul sectorului 6 din Bucuresti, Ciprian Ciucu se lupta inca de la preluarea mandatului cu dezordinea gasita si lipsa parcarilor pentru autoturisme, 40.000 de locuri de parcare pentru cele 400.000 vehicule  înmatriculate in acest sector.
Edilul anunta pe pagina sa de facebook proiectul care urmeaza a fi demarat dupa cum urmeaza:
În atenția locuitorilor din zona Lujerului, cartierul Militari, zona 14
Conform datelor noastre aici este cea mai mare nevoie de locuri de parcare (conform numărului de solicitări), de aceea intenționăm să construim prima parcare pe verticala (4 niveluri, parter îngropat) din Sectorul 6.
Strategia noastră este sa venim cu cât mai multe parcări construite pe verticală și de dimensiuni mici spre medii și asta din 3 motive/criterii: (1) să nu afectăm semnificativ mediul urban, (2) avem o mai buna distribuție teritorială, aceste parcări vor avea statutul de parcări de reședință, (3) costurile sunt acceptabile pentru ca nu este nevoie de soluții inginerești și structuri costisitoare. De exemplu, această parcare are 250 de locuri, randarea este reală

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP
Țintă noastră este să construim astfel de parcări cu până la 8.000 euro pe locul de parcare, ceea ce reprezintăo sumă decentă și suportabilă pentru bugetul Sectorului 6.
Următoarea parcare o vom face, cel mai probabil, ținând cont de numărul de solicitări și de disponibilitatea terenului pe str. Sg. Maj. Caraanghel, în zona 10.
Între timp am propus și noi primarului sectorului 6 ca până la construcția acestei parcări, cum de altfel singur declară faptul nu există suficiente locuri de parcare, păsuiască propietarii de vehicule de la amenda pentru parcarea eregulamentară in anumite cazuri.
Sursa Ciprian Ciucu

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...