C.I.A. lucrează de mai mulți ani prin intermediul Dark Web pentru acumularea de informații privind mai multe state, printre care și Rusia

Cei de la CIA se pare că au demarat o acțiune de amploare pe darknet încă din anul 2019, misiunea lor este aceea de a contacta cât mai mulți cetățeni Ruși pentru ai convinge la o “răzvrătire” împotriva lui Putin.

Agenția de spionaj a Statelor Unite a creat chiar și un website in dark web pentru a menține legătura cu cetățenii Ruși.

Mesajul celor de la CIA, conform CBS, este următorul.

“Furnizăm date și instrucțiuni în limba Rusă privind metodele de a contacta CIA prin intermediul website-ului nostru de pe Dark Web și vă furnizăm inclusiv datele unui VPN de încredere”

Conform CBS, în anul 2019 CIA a creat un website în Dark web prin intermediul căruia au reușit să adune informații esențiale din mai multe țări.

Tot cei de la CIA au publicat mai multe informații în limba rusă privind modul de conectare pe rețelele sociale, Facebook, Instagram, YouTube, ș.a.m.d. folosind dark web, în speranța că cetățenii Ruși și chiar militarii Ruși, le vor furniza informații.

Potrivit unui angajat CIA, citat de către Associated Press, această acțiune are loc pe Dark Web deoarece “nu este sigur pentru cetățenii Ruși sau chiar și de alte naționalități, aflați pe teritoriul Rusiei, să ia legătura cu CIA folosind alte mijloace”!

Această acțiune a CIA pare a fi conectată și la dorința Statelor Unite de a crea cât mai multă dezordine în Rusia care sa ducă chiar și până la înlăturarea lui Putin din funcția de șef de stat, dar toate aceste încercări și chiar sancțiunile impuse Rusiei de către UE & Co nu au făcut altceva decât să crească indicele de încredere a populației Ruse în Președinte Putin.

Conform Peach Blassombazi, încrederea de care se bucura Vladimir Putin în Rusia a crescut de la 69% in luna ianuarie la 83% în luna Martie.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: