Ca in filmele cu prosti, comportamentul Rovanei Plumb

De mult timp grupul infractional PSD imping persoana Rovanei Plumb in functii importante atat in Guvernul Romaniei cat si in Parlamentul European:
Haideti sa ne trecem in revista o mica parte din activitatea de rusine a Rovanei Plumb care nu da o imagine buna deloc Romaniei.
Rovana Plumb – ministrul mediului 2012-2014 Audi q7 inmatriculat pe Bulgaria in contextul in care ea insasi aplica taxa de mediu la inmatriculari.
Fonduri europene 2012-2014 – aveam alocati pana la 440 de milioane de euro pentru Mediu in aceasta perioada, i-am pierdut pentru ca nu a fost la inaltimea functiei.
Rovana Plumb – implicata in Transferarea Insulei Belina şi Braţul Pavel de la Apele Române la Consiliul Judeţean Teleorman
Concesionarea  Insulei Belina şi Braţul Pavel catre Societatea TelDrum – administrata din umbra de catre Liviu Dragnea
A actionat impotriva Justitiei cand a impiedicat cercetarea s-a ascunzandu-se in spatele imunitatii.
Astazi a venit si prima “bila neagra” de la comisia pentru evaluare in cadrul Consilierilor Europeni unde aceasta doreste sa ajunga in functie.
“Rovana Plumb, chemată de urgență să dea explicații în Comisia juridică. Audierea în Comisia pentru transporturi riscă să fie anulată.
Ce s-a întâmplat:
Înaintea audierilor în Parlamentul European, Comisia juridică din Parlament are obligația de a examina declarațiile de interese financiare ale tuturor candidaților la funcțiile de comisar europeni. Fără confirmarea din partea Comisiei juridice a absenței conflictelor de interese în declarație, se suspendă procedura pentru numirea comisarului desemnat.
În cazul în care Comisia juridică constată nereguli în declarațiile de interese financiare, comisarului desemnat i se solicită să furnizeze informațiile suplimentare și poate decide, atunci când este cazul, să îl invite pe comisarul desemnat la o discuție.
Acesta este și cazul doamnei Rovana Plumb. Comisia juridică a solicitat mai multe informații în scris din partea doamnei Plumb după ce a constatat mai multe diferențe între declarația de interese financiare prezentată la Bruxelles și declarațiile oficiale din România.
Doamna Plumb a răspuns în scris solicitărilor Comisiei juridice însă informațiile transmise nu au convins. De aceea, Comisia Juridică a trecut la următorul pas și a invitat-o pe doamna Plumb mâine la o audiere extraordinară.
Ce urmează:
În cazul în care Comisia constată existența unui conflict de interese pe baza declarației de interese financiare sau în urma primirii informațiilor suplimentare din partea doamnei Plumb, Comisia poate recomanda pentru soluționarea conflictului de interese, renunțarea la interesele financiare în cauză sau modificări ale portofoliului comisarului desemnat de către Președintele Comisiei; în cazuri mai grave, dacă nu se găsește o soluție la conflictul de interese, comisia poate concluziona că comisarul desemnat nu își poate exercita funcțiile în conformitate cu tratatul și cu Codul de conduită; ulterior, Președintele Parlamentului European îl întreabă pe Președintele Comisiei ce alte măsuri intenționează să adopte” sursa Siegfried Muresan
 

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More