Diana a vrut să fie medic. A intrat la facultate, își dorea să îi vindece pe semenii săi de boli.

Soarta s-a opus. A fost diagnosticată cu cancer în toamna anului 2016, dar nu a renunţat la vise. Şi-a terminat facultatea şi a sperat până în ultima clipă că va reuşi. De Crăciun era optimistă, dar boala a reveni în forță, iar trupul ei slăbit nu a mai putut face față.

„Când îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască! Azi a chemat-o pe Diana , buna si frumoasa mea copilă! Deşi a luptat şi şi-a dorit nespus să învingă boala, aceasta a fost mai puternică!”, a scris mama ei.

„Dia mea, îți mulțumesc că mi-ai permis să fac parte din viața ta!Am învățat atât de multe de la tine!Am dus împreună atâtea lupte!Am trăit atâtea emoții, bucurii și tristeți. Tu știi că aș face din nou același lucru, acum și întotdeauna și în toate viețile viitoare!Am sperat până în ultima clipă că bunul Dumnezeu va face o minune pentru tine!Pentru noi, pentru viitorul nostru.Aveam atâtea vise și atâtea planuri de realizat!Te voi iubi mereu!Voi fi puternic, așa cum ți-am promis! Drum lin către îngeri! Cândva ne vom regăsi!”, a scris prietenul său pe o rețea de socializare.

Mesajele de condoleanțe au curs unul după altu.

“OFF Diana draga mea, as fi vrut sa postez asta cu alt motiv, am sperat cu totii ca ne vom revedea cu tine zambitoare, vesela si mereu cu o vorba buna de spus dar azi ai plecat printre ingeri. O veste ce ne-a cutremurat sufletele si ne-a inundat ochii de lacrimi. Rest in pace”. “Dumnezeu sa te odihneasca in pace, fata frumoasa și bună Diana!”, “Mă bucur că te-am cunoscut, că am râs, că am dansat. De la tine am învățat ce înseamnă optimismul. Rămas bun, Diana.. ”, “Diana, ai fost o minune! Cel mai optimist om, cu o credință care poate muta munții. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău. O sa ne lipsești tuturor.”, “Ne este greu să găsim cuvintele, ai plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Am crezut și am sperat odată cu tine și cu toți ceilalți care ti-au fost alături, însă Dumnezeu a ales cum a știut El … tot El îti va da pacea și locul în Împărăția Sa! Fata buna, puternica si optimista! Nu pot sa cred, ai fost cel mai bun exemplu de optimism pentru mine! Dumnezeu să te ierte! Adio Diana, nu te vom uita niciodată!”, “Fata cu ochii ca albastrul cerului…ce durere mare, bunul Dumnezeu sa o așeze în dreapta Sa iar dumneavoastra și familiei sa va dea putere și alinare! Dumnezeu sa o odihnească în pace!”

The post „Cândva ne vom regăsi!” Diana nu a murit, doar a plecat dintre noi appeared first on .

Diaspora Ro