Pro integrare

Ce sporuri vor fi plătite bugetarilor în viitoarea lege. Raluca Turcan: Sporuri pentru activitatea în zone izolate, munca din zilele libere sau activitatea operativă

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Viitoarea lege a salarizării va păstra doar anumite sporuri, cele considerate „cu adevărat relevante”, potrivit unei propuneri a Ministerului Muncii. Ministrul Raluca Turcan a detaliat pentru Economedia ce astfel de sporuri „relevante” vor rămâne în noua lege.

Ministerul Muncii a propus, într-un memorandum, schimbări majore în salarizarea bugetarilor, printre care și plafonarea sporurilor la maximum 20% din salariul de bază sau analiza tuturor categoriilor de sporuri, cu menținerea numai a celor cu adevărat relevante.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Ministrul Muncii Raluca Turcan a dat câteva exemple de sporuri „relevante” care ar putea rămâne în noua lege, respectiv: sporuri pentru activitatea în zone izolate, munca din zilele libere sau activitatea operativă (în cazul polițiștilor care execută, conduc, coordonează sau contribuie la realizarea misiunilor operative).

Citește integral pe economedia.ro

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...