În urma incendiului care a implicat sigla luminoasă de la exteriorul Ovidius Clinical Hospital, compania de PR care se ocupă de instituția făcut mai multe precizări.

Detalii: Incendiu la spitalul OCH. Au intervenit 18 echipaje ale ISU și Ambulanței

„În noaptea de 21 ianuarie, reclama luminoasă de pe exteriorul clădirii Ovidius Clinical Hospital a luat foc. Personalul a acționat imediat conform procedurilor în vigoare în această situație, astfel că în jurul orei 1:20, cu ajutorul pompierilor ISU Dobrogea, incendiul a fost lichidat. Ulterior, echipele de intervenție au făcut verificări și în interiorul clădirii spitalului. Incendiul nu s-a extins dincolo de reclama plasată pe exteriorul clădirii. ISU Dobrogea a acționat conform planului roșu de intervenție și le mulțumim pompierilor și pe această cale pentru promptitudine și eficiență. Din primele informații, incendiul a pornit în urma unui scurtcircuit.“, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

În acesta se precizează că pacienții și personalul nu s-au aflat în pericol, iar interiorul spitalului nu a fost afectat de degajarea de fum, astfel că situația nu a impus evacuarea tuturor persoanelor. Activitatea medicală în cadrul Ovidius Clinical Hospital nu a fost întreruptă și decurge în mod obișnuit și la această oră.

„Conform legislației în domeniu, în perioada imediat următoare, în cadrul unității va avea loc o reinstruire a personalului cu privire la situația produsă și se vor relua toate măsurile de apărare cu precădere la nivelul personalului tehnic. Le mulțumim tuturor celor care își exprimă îngrijorarea și suportul, vă asigurăm de buna noastră funcționare medicală și logistic-admistrativă.”, se mai precizează în comunicat.

The post Ce spun reprezentanții spitalului OCH după incendiul care a afectat sigla luminoasă appeared first on .

Diaspora Ro