Cei din echipa lui Cîțu și-au sters mesajele de sustinere pentru Tiberiu Boșutar

Dacă inițial Alina Gorghiu a scris un mesaj prin care condamna ferm mafia lemnului din Județul Suceava, se pare că aceasta a fost trasă de urechi iar mesajul de pe pagina Alinei a dispărut la fel de repede cum a apărut!

La fel se întâmplă și cu ceilalți “stimabili” susținători ai Primului-ministru pentru ocuparea funcției de președinte general al PNL, toate acestea au un numitor comun. Șeful Consiliului local Suceava, nimeni altul decât un apropiat al afaceriștilor cu lemne, Gheorghe Flutur.

Ministrul de Interne Lucian Bode pare mult mai interesat de a publica poze de la UNTOLD decât despre realitatea din țară!

In România anului 2021, ca demnitar al statului să condamni un atac asupra a doi jurnaliști și a unui activist de mediu ca mai apoi să le ștergi, mă face să cred faptul că, mafia lemnului este protejată în România chiar de la nivelul Guvernului.

Rareş Bogdan de exemplu nu mai scrie nimic pe pagina sa încă din data de 5 septembrie.

Raluca Turcan scrie des, dar nimic care să denote prezența dânsei în realitatea societății românești.

Emil Boc la fel, Florin Cîțu și el, zero mesaje privind gravitatea incidentului produs în Suceava!

Prioritatea 0 a Guvernului este acapararea în totalitate a partidului național liberal, nu contează cine moare sau trăiește atât timp cât ei se află în campanie electorală internă.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: