Cetățean Român de 33 de ani a pierdut viata într-un tragic accident în Italia

Un grav accident rutier care a avut loc în localitatea Botteghino din provincia Parma a dus la decesul unui tânăr român în dimineața zilei de luni, 27 ianuarie 2020, după ce un autoturism Fiat și un camion s-au lovit frontal. Impactul între cele două autovehicule a fost extrem de puternic, iar conaționalul nostru a murit pe loc, transmite Gazzetta di Parma.
Constantin Azoiței era originar din Piatra Neamț, dar era rezident în localitatea Pilastrello din aceeași provincie și avea numai 33 de ani. Din primele informații reiese că tânărul român circula în jurul orei 5:40 de luni dimineața la volanul mașinii sale, un Fiat Qubo, pe via Traversetolo din Botteghino când, din cauze încă în curs de investigare, s-a lovit frontal de un camion care venea din sens opus.
Impactul violent dintre cele două mașini a făcut ca autoturismul Fiat să intre practic sub cabina camionului cu partea din față, iar rănile suferite de șoferul român au dus la decesul său la locul accidentului. Șoferul camionului a suferit numai câteva răni ușoare.
Autoritățile locale investighează pentru a descoperi dinamica exactă a accidentului și pentru a atribui eventuale responsabilități.

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More