Pro integrare

Cetățeni români opriți în Franța având asupra lor teste PCR false

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Poliția spaniolă în colaborare cu cea Franceză pe tema testelor Covid-19 false. Poliția franceză semnalase autorităților din Spania faptul că a devenit o practică obișnuită falsificarea testelor Covid-19 pentru persoanele care calatoresc în interiorul Europei.

Pe Diaspora.Ro publicam acum mai bine de 1 lună cât de ușor se pot falsifica aceste teste!

România: Falsificarea testelor PCR pentru intrarea în țară, fara o bază de date acestea se falsifica foarte usor.

Și Franţa solicită la frontieră astfel de teste în cadrul măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Potrivit elperiodico.com., în urma acestor verificări, în dimineaţă zilei de vineri, 26 martie, poliţia spaniolă a oprit în zona localităţii spaniole La Jonquera un autocar ce avea ca destinaţie România, iar toate persoanele dețineau certificate pentru teste PCR presupus false şi în care se menţiona că acestea au fost efectuate în laboratoare din Spania.

Potrivit francebleu.fr, autocarul a fost oprit la o staţie de taxare din localitatea franceză Boulou, iar cei 35 de români aflaţi la bordul acestuia (33 de pasageri şi 2 şoferi) au prezentat toţi teste PCR false. În spatele acestei afaceri ar putea fi reţea din Spania care se ocupă cu falsificarea testelor PCR pe scară extinsă, mai scrie acelaşi website.

În urma contactării laboratoarelor menţionate în documente, acestea au confirmat că codurile înscrise pe testele PCR prezentate fie nu corespundeau emiţătorului, fie corespundeau unei alte persoane.

Românii din acel autocar au fost reţinuţi şi eliberaţi după audieri, urmând ca autorităţile judiciare să se pronunţe în acest caz, în timp ce continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate faptele şi posibila implicare a altor persoane.

Sursa radio Iași

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...