China declară că sursa Covid-19 este Italia și nu Wuhan

Guvernul Chinez, prin numeroasele publicații de știri continuă negarea faptului că virusul care a blocat un întreg glob ar fi fost scăpat din laboratoarele deținute în Wuhan și dă vina pe Italia ca fiind sursa virusului.

Cotidianul Global Times, care este controlat în intregime de către regimul Comunist Chinez, este publicația care a dat startul acestei dezinformări masive în China.

Jurnaliștii acestei publicații susțin faptul că în Italia virusul a apărut cu mult înainte de înregistrarea primelor cazuri de Covid-19 în China și că virusul a scăpat de fapt dintr-un laborator secret de pe teritoriul Italian, încă din vara anului 2019 în Lombardia – Italia, se înregistrau primele cazuri ds Covid-19,  mai susține publicația sus mentionată care argumentează aceste acuzații prin faptul că dețin probe fizice care confirmă acest fapt.

La nivel mondial încă nu s-a stabilit definitiv originea virusului iar țara care va fi găsită vinovată o să fie obligată la achitarea numeroaselor daune materiale țărilor care au avut de suferit din această cauză, în practică la toate țările de pe globul pământesc.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: