China – Primele trenuri de mare viteză și-au reluat activitatea înspre Wuhan

Primele trenuri de mare viteză și-au reluat activitatea înspre Wuhan, după o izolare totală care a durat mai bine de două luni.
Acestea au fost întampinate cu aplauze și flori de cei peste 12.000 de oameni în stația principală a orașului, focarul principal Covid-19, cel mai recent semn al dorinței de a reveni la normal după statisticile dramatice din ianuarie.
Deocamdată, aceste trenuri sunt doar dus și sunt destinate să încurajeze reunificarea familiilor care au rămas separate după blocarea totală a orașului.
Principala luptă a autorităților locale și centrale este aceea împotriva „celui de-al doilea val”, legat de cazuri de infecție importate și asimptomatice, de către cei care sunt infectați, dar care nu prezintă semne ale bolii. Potrivit mai multor studii, inclusiv a unui cercetător chinez, cel mai riscant moment este identificat în octombrie, când s-ar putea dezvolta condițiile climatice și de mediu favorabile coronavirusului.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More