Termoficare Constanța SRL a anunțat pe 24 ianuarie că, din cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport amplasate pe str. Cișmelei, str. Intrarea Ion Alexandrescu și str. Adamclisi, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii.

Sunt afectate zonele Tomis III, Tomis Nord, Grăniceri și o parte din zona Inel I.

Echipele de intervenție ale societății au început lucrările de eliminare a avariilor. Acestea estimează reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile.

De asemenea, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 24.01.2023, ora 8:00 s-a oprit furnizarea energiei termice către punctul termic 54.

Zona afectată de această oprire: parte din zona Tomis III.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire.

Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 8 ore.

Societatea comercială vă mulțumește de înțelegere și își cerem scuze consumatorilor afectați de aceste avarii.

The post Cinci zone din Constanța au rămas fără căldură appeared first on .

Diaspora Ro