Cine alimentează postul lui Ghiță și Ciutacu: Loteria Română, contracte de milioane de lei cu RTV. Șeful Loteriei precizează, pe site-ul instituției, că este „afiliat PSD”

0

Cine alimentează postul lui Sebastian Ghiță și Victor Ciutacu: Loteria Română are, din 2018 până acum, contracte de milioane de lei cu RTV, arată pagina de Facebook Banii Noștri.

Potrivit Banii Noștri, din septembrie 2018 până acum, contractele RTV cu Loteria Română au fost de 11,87 milioane de lei, fără TVA.

Cine alimentează postul lui Ghiță și Ciutacu

„Dar de unde au ăștia de la MaroniaTV atâția bani dom’le?

Inclusiv din Banii noștri!

Se pare ca de câțiva ani in vreme ce romanii sunt ocupați cu Mos Crăciun și Revelionul, Romania TV trage lozul castigator de la Loteria Romana.

Din septembrie 2018 nici mai mult nici mai putin de 11,87 milioane RON fără TVA, in ultimii ani ~ 2.55 milioane RON fără TVA / an, ultimele atribuiri fiind pe 31-DEC-2021 (pe doi ani) și pe 22-DEC-2020”, a scris Banii noștri.

Din iulie 2022, director al Loteriei este Ionuț-Valeriu Andrei, fost consilier al ministrului Marius Budăi. Andrei precizează, pe pagina de internet a Loteriei, că este „afiliat PSD”.

Ionut Valeriu Andrei, directorul Loteriei

În 2018, când PSD se afla la guvernare, Loteria a anunțat că extragerile loto se vor difuza pe postul de televiziune România TV, începând din 6 septembrie 2018, în cadrul unei emisiuni dedicate intitulată „Românii au noroc”. Contractul era, inițial, pe 12 luni.

Articolul Cine alimentează postul lui Ghiță și Ciutacu: Loteria Română, contracte de milioane de lei cu RTV. Șeful Loteriei precizează, pe site-ul instituției, că este „afiliat PSD” apare prima dată în defapt.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More