Cine suntem

Cine suntem noi
…….
Noi suntem România adaptată la dinamica modernă și realitățile lumii în care trăim, realități care nu mai țin cont de spații și teritorii, de granițe și limite. Noi suntem cei care am căutat mijloace și căi pentru a realiza ceva, nu scuze pentru a nu face nimic. Noi suntem cei care vrem să ne păstrăm românismul în suflet și în familie, nu să-l lipim pe frunte sau pe ușă.
Noi nu servim interesele nimănui pentru că nu depindem de nimeni.
Tot ceea ce facem facem voluntar și cu propriile resurse financiare.
………
Ce vrem noi ?
Să păstrăm românii aflați peste tot în lume, indiferent de motiv, conectați la ceea ce se întâmplă în și cu România și conectați între ei.
Vrem să oferim informație corectă, echidistantă și bine sintetizată pentru că timpul tuturor este prețios și capcanele derutei, dezinformării și manipulării sunt periculoase.Noi vrem să punem semne și marcaje, pt ca voi să vă puteți orienta. Și vrem să fim și vocea voastră, nu doar “ochii și urechile”. Dacă aveți ceva de spus sau semnalat, de comentat sau întrebat, nu ezitați să ne contactați.
Și dacă vreți și puteți să vă puneți în slujba semenilor voștri, a românilor din întreaga lume, puteți chiar să deveniți parte din echipa noastră.

 

eMail de contact   – contact@diaspora.ro