Pro integrare

Ciprian-Constantin Șerban (2) – PSD

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Primul pe liste la PSD la Neamț. Partidul ăsta are un tupeu demn de definiția de dicționar a nesimțirii totale. Incredibil!

Ești manager de firmă cu trei ani ÎNAINTE de a termina liceul că doar te bântuie antreprenoriatul de mic. În CV desigur nu scrii că e firma lui tac-tu. Aprofundezi liceul 6 ani și deschizi două firme care au datorii la stat de aproape 250.000 RON unde ești singurul angajat dar treci funcții în CV de sună că ai fost un mic Bill Gates al Moldovei.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Faci o batjocură de facultate renumită pentru faptul că cu 18.900 de RON se puteau face trei ani într-unul. Ești evident un prostovan îngălat cu zero experiență de conducere. Ești implicat în mai multe scandaluri de corupție. La 26 de ani devii șeful celui mai vomitiv partid posibil cel al lui Dan Diaconescu. Uiți să treci asta în CV cum uiți să treci și că ai fost reprezentantul consiliului județean în probabil cea mai nenorocită firmă căpușă din județ. Nu uiți totuși să treci ca ultimul mârlan că ai fost City Manager pentru două luni exact în perioada în care tu făceai campanie pentru a fi ales deputat pe listele melcilor PSD. Ceea ce pentru tine o moluscă toxică este o evoluție magnifică a standardului personal de etică. Ai 30 de ani dar tac-tu e un șmecher în afacerile cu lemn. Te sacrifici pentru țară și te duci în Parlament unde ești absolut, dar absolut penibil. Ești totuși în comisiile care trebuie și promovezi o lege care să favorizeze ocolurile silvice, culmea, exact unde are tac-tu interese. Ciprian Șerban vice-lider PSD. Am scris despre el acum vreo două luni.

Citeste si:  Constantin Basangiac - PSD

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...