Pro integrare

Cîțu, avertisment pentru patronii cluburilor de pe litoral: Voi fi mult mai dur cu cei care nu respectă legislația în vigoare

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Proprietarii cluburilor și teraselor, în special a celor din stațiunile de la malul mării, cer prelungirea programului de funcționare, astfel încât oamenii să poată petrece toată noaptea, așa cum o făceau înainte de pandemie. Cu toate acestea, premierul Florin Cîțu le atrage atenția că ar trebui mai întâi să respecte restricțiile și legislația în vigoare și abia apoi să ceară relaxarea măsurilor.

Românii s-au distrat de 1 Mai și de Paște pe litoral iar patronii cluburilor au profitat de numărul mare de petrecăreți. Terasele din stațiunea Mamaia au fost pline, oamenii nu au respectat măsura distanțării și nici nu au purtat măștile de protecție, motiv pentru care două astfel de locații au primit amenzi de câte 6.000 de lei.

Potrivit premierului Florin Cîțu, unii operatori economici au dat dovadă de iresponsabilitate și ar trebui să respecte restricțiile și abia după să ceară prelungirea programului de funcționare.

„Voi avea o discuție cu operatorii economici, în special cu cei din zona estivală, pentru că aș vrea să văd mai multă responsabilitate, apoi să discutăm despre relaxarea restricțiilor. Au fost câteva elemente în weekend care nu mi-au plăcut, la câțiva operatori economici, dar foarte mulți au și respectat.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Voi fi mult mai dur cu cei care nu respectă și vor fi beneficii și facilități pentru cei care respectă legislația”, a afirmat prim-ministrul.

Florin Cîțu a declarat că în cursul acestei săptămâni va merge la Constanța pentru a purta discuții cu operatorii economici, astfel încât aceste derapaje să nu mai aibă loc.

„Referitor la a reveni la evenimente toată noaptea, niciodată nu au fost chiar toată noaptea, există limite de oră pentru că, totuși, sunt stațiuni și trebuie să luăm în considerare și alte lucruri. Voi avea o vizită la Constanța săptămâna aceasta și vom discuta”, a conchis Florin Cîțu.

Citiți și: Scenarii pentru 1 iunie. Cîțu: Vorbim de renunțarea la mască la munte și pe plajă, evenimente private cu oameni vaccinați

Editor : I.C

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...