Pro integrare

Cîţu, despre demisii după cazul Foişor: „Să vedem dacă mai e onoare în România”. Ce spune despre revocarea lui Voiculescu

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

„Este vorba despre onoare aici. Să vedem dacă mai este onoare în România”, a precizat Florin Cîţu, întrebat cine ar trebui să-şi dea demisia după scandalul evacuării pacienţilor de la Spitalul Foişor. 

De asemenea, întrebat ce părere are despre cererea de demitere a lui Voiculescu, făcută public de Ben Oni Ardelean, vicepreşedinte al PNL, premierul a declarat: „Remanierea sau o decizie o va lua doar premierul. Iar aceste decizii nu se discută, ele o să fie anunţate” . 

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Premierul Florin Cîţu şi ministrul Vlad Voiculescu au avut amândoi conferinţe de presă la ora 16.00, acestea fiind suprapuse. 

Deputatul Ben Oni Ardelean a anunţat sâmbătă faptul că în următoarea în şedinţă a conducerii PNL va cere să fie dat un vot privind retragerea sprijinului pentru ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Ardelean, care este vicepreşedinte al PNL, a subliniat faptul că liberalii şi partenerii din coaliţie ar trebui să caute „un minstru competent”, care să poată gestiona pandemia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...