Pro integrare

Cîţu explică demiterea lui Voiculescu: Am făcut modificarea pentru a mă asigura că încrederea în instituţiile statului rămâne

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Premierul Florin Cîţu a explicat de ce a luat decizia de a-l demite pe Vlad Voiculescu. El a spus că a vrut să se asigure că oamenii îşi vor menţine încrederea în instituţiile statului. 

“România trece printr-o perioadă dificilă în lupta cu pandemia. Lupta a întins la maximum resursele statului. Ca să ducem la capăt lupta, mereu am spus că e nevoie de încredere în instituțiile statului. Pentru a mă asigura că încrederea în instituțiile statului rămâne, am decis să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătății. 

Eu cred în continuare în această coaliție. Vreau să îi asigur pe români că eu cred cu tărie în această coaliție de guvernare, pentru că s-a constituit ca urmare a votului românilor, în jurul unor valori, unor idei, și nu în jurul unor persoane.

Vă doresc tuturor sănătate și trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. De aceea vă îndemn pe toți să vă înregistrați pe platforma de vaccinare”, a transmis Florin Cîţu.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Potrivit unor surse Digi24, Florin Cîţu nu a discutat miercuri cu Vlad Voiculescu. Cel mai probabil miercuri va avea loc încă o discuţie privind conducerea interimară a Ministerului Sănătăţii, în contextul în care Dan Barna nu acceptă, potrivit aceloraşi surse.

Ministrul sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, miercuri dimineață.  

Decizia vine pe fondul mai multor crize din sănătate, ultima fiind evacuarea pacienţilor de la Spitalul Foişor, accentuate de ordinul privind criteriile de carantină, semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, demisă şi ea miercuri din funcţie.  

Citeşte şi: Ședință de criză la USR PLUS. Se discută inclusiv varianta ieșirii de la guvernare. Barna a refuzat să fie interimar la Sănătate

Editor : Georgiana Marina

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...