Cîțu – Un nou record privind numarul de minciuni spuse într-un minut. Discursul său despre lupte, bătălii și puterea liberal comunistă

A pus o țară întreagă la pământ, multe instituții sunt în blocaj datorită acestui personaj care are zero realizări dar se descrie salvatorul României

Se spunea că este grav și neconstitutional ca Președintele României să intervină în congresul unui partid, uite ca a intervenit. Un alt semnal că Iohannis și Cîțu fac tot ceea ce vor împreună, Legile și Constituția sunt egale cu zero pentru ei!

Funcția de Președinte al PNL mai importantă decât funcția de Prim-ministru și conducere țării!
Primul ministru Florin Cîțu, din propriul orgoliu, a destituit mai secretarii de stat ai USR PLUS fără însă a numi alte persoane în locul acesora. Practic multe instituții sunt blocate, angajații merg la muncă doar pentru a aștepta terminarea programului! Partidul și congresul PNL sunt mult mai importante pentru patrioții din echipa Cîțu decât instituțiile statului. Nu contează câte persoane au de suferit datorită deciziilor sale, importantă rămâne funcția de Președinte al PNL!

Cu Cîțu la butoane, prețurile au luat-o razna, oamenii competenți au fost schimbați cu copii unor personaje dubioase, City Insurance a tras un tun la peste 3 milioane de persoane, Guvernul Cîțu a cumpărat/comandat 120 de milioane de doze de vaccin, Cîțu a decis să dea drumul la PNDL3 iar colac peste pupăză, acolo unde nu ajung banii de furat la toți, Cîțu le mai dă acestora și din fondul de URGENȚĂ al Guvernului, și toate astea cu acordul Președintelui României!

Primul-Ministru, Florin V. Cîțu s-a adresat PNL-iștilor în cadrul congresului, pentru votarea următorului președinte PNL.

Cîțu a fost huiduit minute în șir de către proprii colegi care scandau numele lui Orban.

Un discurs plin de fantezie și minciuni electorale, acesta a fost discursul Primul-Ministru. El a mai vorbit și despre faptul că este un liberal convins, deși toate deciziile sale până în prezent par a fi copiate din comportamentul lui Nicolae Ceaușescu, toae deciziile luate au fost abuzive și fără respectarea propriul statut. Cîțu, de mai bine de o lună ține în blocaj peste 10 instituții ale statului doar pentru că “poate”,  a liberalizat prețurile la energie fără a avea un plan serios de susținere a populației,  a decis să preia conducerea directă a mai multor instituții fără a fi în stare să le și conducă, a demis zeci de secretari de stat fără să numească alte persoane în locul lor, (fapt ce a condus la blocajul acesor instituții) a amenințat pe oricine îi stă în cale și chiar a decis demiterea acelor persoane care nu gandeau la fel ca el iar mai apoi numirea în funcție a unor personaje incompentente, unii dintre aceștia chiar se mândresc în propriile CV-uri cu faptul că știu să folosească browserul microsoft.

Din momentul în care Florin Cîțu & “echipa”, au decis înlăturarea forțată a lui Orban, conducerea țării a luat o întorsătură dezastruoasă, incompetența a început să își pună amprenta pe toate instituțiile din stat!

PNL ul lui Cîțu arată tot mai mult cu partidul unic al lui Ceaușescu, unde deciziile erau luate de o singură persoană iar cine îndrăznea să nu fie de acord, era imediat schimbat din funcție.

#diasporavavedeCalatorii EuropaEuropaFlorin cituromanii in lumeTradarori de neam
Comentarii (0)
Adaugá comentariu