Claudiu Palaz și Mihai Lupu

Consiliul Județean Constanța a pierdut finanțarea de cinci milioane de euro, obținută de fosta conducere, pentru realizarea unui nou Delfinariu.

Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța, îl acuză pe șeful CJC, Claudiu Palaz, că a lăsat litoralul fără delfini.

„Faptul că întreg Consiliul Județean Constanța funcționează ca un pește pe uscat, își risipește energia agitându-se inutil și demonstrează în fiecare zi că “peștele de la cap se împute” nu mai e o necunoscută pentru nimeni. Însă să ajungi că președinte de CJ să te bucuri că se reziliază un contract de finanțare în valoare de 5 milioane de euro, bani nerambursabili, prin care aveai unica șansă ca în Constanța să mai existe un Delfinariu care să respecte normele în vigoare, pare încă peste capacitatea de înțelegere a tuturor.

Înțeleg că dl Lupu a dorit neapărat un nou director la Delfinariu, înțeleg că nici după 2 ani nu pricepe cum funcționează procedurile administrative. Dar ce nu înțeleg este cum poate să fie atât de senin dl Lupu după ce de când conduce CJC nu a reușit decât o groapă în curtea CMSNC în loc de o extindere a Delfinariului, în condițiile în care a preluat absolut tot de-a gata. Dar cred că a vrut ca și Delfinariul să se asorteze cu întregul oraș, o groapă înconjurată de alte gropi.”, spune Palaz.

Recomandare: EXCLUSIV Delfinariul plătește 40% din încasări unei firme recent înființate din Ilfov pentru spectacolele cu delfinii ucraineni și români DOCUMENT

Președintele PMP îi atrage atenția lui Mihai Lupu că normele europene nu îl așteaptă să-și dea seama cum funcționează administrația.

„Nici pe directorul habarnist să învețe ce înseamnă un Delfinariu. Aveți o finanțare câștigată de noi în 2019 pentru 5 milioane de euro pentru extinderea Delfinariului în conformitate cu normele europene, pentru că altfel se va închide. Aveți toate procedurile finalizate. Aveți absolut tot și din acest tot ați reușit doar o groapă în peste 2 ani de zile. Nu vă mai bateți, domnule, joc! Aici nu ne jucăm cu lopățelele în nisip, aici se face administrație! Apreciem că ne recunoașteți meritele, dovadă fiind faptul că proiectul va rămâne neschimbat. Este normal, este făcut de profesioniști. Dacă nu știți să îl puneți în aplicare, nu ne mai încurcați, dle Lupu! Din 2020 de când ați venit la conducerea CJC, singurele lucruri pe care le deslușiți sunt integramele și SUDOKU. Și printre picături, uneori mai faceți și administrație.”, a mai spus Claudiu Palaz.

Recomandare: Oamenii care se dau cu zeamă de lămâie pe față. Îi recunoașteți?

The post Claudiu Palaz: „Domnule Lupu, ați lăsat litoralul fără delfini! Singurele lucruri pe care le deslușiți sunt integramele și SUDOKU” appeared first on .

Diaspora Ro