Pro integrare

Claudiu Târziu (AUR), după demiterea lui Vlad Voiculescu: Suntem bucuroşi, dar nu integral satisfăcuţi

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, susţine decizia de demitere din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu, dar spune că nu este pe deplin satisfăcătoare, întrucât nu l-a vizat şi pe şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

“Ne bucurăm că eforturile noastre, ale AUR, singurul partid de opoziţie, încep să dea roade. Nu suntem integral satisfăcuţi, întrucât era obligatorie şi demiterea sau demisia domnului Raed Arafat, care se face la fel de vinovat pentru bâlbâielile şi măsurile aberante, luate nu doar în ultimele luni, ci în ultimul an. Mai mult decât atât, îl suspectăm pe domnul secretar de stat, şef al DSU, de intenţia de a submina economia naţională, întrucât toate măsurile dictate de domnia sa, în calitate de comandant al operaţiunii, au dus la un dezastru economic”, a declarat Târziu, miercuri, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Ministrul sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, miercuri dimineață. De altfel, acesta va ocupa funcția de ministru interimar al sănătății.

Editor : Georgiana Marina

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...