Romanii din afara granitelor

Clotilde Armand – Avocata lui Dragnea îmi cere demisia, am sa vă dau pe mâna Justiției pe toți care ați furat din banul public!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Avoca infractorului Liviu Dragnea îi cere demisia din funcția de Primar, proaspăt votată de altfel, lui Clotilde Armand și nu o face oricum ci prin intermediul publicațiilor de propagandă PDD ista care de peste 30 de ani sug din banul public.

Clotilde Armand :

Lucrurile încep să devină tot mai clare. Avocata lui Liviu Dragnea mi-a cerut demisia din funcția de primar. Și unde a comunicat domnia sa acest lucru dacă nu în publicația unui fost acționar al firmei de salubrizare care continuă să-și bată joc de cetățeni și de autoritatea locală.

Stimată doamnă avocat, vă promit că situația acestor gunoaie lăsate intenționat pe străzile Sectorului nostru va lua curând sfârșit. Cetățenii nu merită să fie ”victimele” unui fals război între prestatorul de servicii de salubrizare care forțează nota și modifică tarifele după cum dorește și autoritatea locală. Cetățenii vor să fie curat pentru că plătesc enorm de mulți bani pentru acest serviciu. Și vom rezolva situația. Deja a început să se ridice gunoiul.

Îmi dau seama că am deranjat niște grupuri de interese care erau abonate la banii publici ai primăriei. Și dacă tot discutăm de legi și respectarea acestora eu voi prezenta acum cetățenilor din Sectorul 1 câți bani a încasat avocata lui Dragnea de la Primăria Sectorului 1 pentru ”servicii juridice’. În condițiile în care primăria are departament juridic și juriști. Așa, în numele transparenței.

* În acest tabel regăsiți sumele acordate de Primăria Sectorului 1 pentru toate casele de avocatură.

LE.:Nu-mi dau nici o demisie. Îi voi face pe cei responsabili de această situație să răspundă în fața Justiției.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030