Pro integrare

Clotilde Armand taie finanțarea Antenei 3 și cere înapoi banii dați ilegal de Tudorache

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Furia lui Mihai Gâdea, directorul Antenei 3, concretizată prin manipulări ordinare și campanii fake-news, are legătură cu tăierea unei importante surse de finanțare a televiziunii lui Dan Voiculescu. Clotilde Armand a anunțat că va verifica modul în care sume importante din bugetul Primăriei Sectorului 1 au fost drenate spre Antena 3 și va cere returnarea celor plătite ilegal.

In ultimele luni, Clotilde Armand a dezvăluit zeci de înțelegeri oneroase între Primăria Capitalei (Gabriela Firea) și cele 6 primării de sector, pe de o parte, și trustul de presă al lui familiei lui Dan Voiculescu, pe de altă parte. Sume enorme au ajuns în conturile trustului Intact, iar Antena 3 a fost marea beneficiară a contractelor de publicitate, acordate de-a dreptul obscen.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Acum, din calitatea de primar ales al Sectorului 1, Clotilde Armand promite ferm tăierea unor asemenea scurgeri de bani publici către trustul lui Dan Voiculescu. De aceea a luat foc Antena 3.

Postările făcute joi de Clotilde Armand pe această temă

„Bolșevicilor, voi scoate fiecare factură și fiecare chitanță din Primărie cu banii pe care i-ați dat televiziunilor și presei voastre de propagandă. Vin după voi și vă pun să returnați fiecare leu cheltuit ilegal”

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...