Romanii din afara granitelor

Clotilde Armand taie finanțarea Antenei 3 și cere înapoi banii dați ilegal de Tudorache

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Furia lui Mihai Gâdea, directorul Antenei 3, concretizată prin manipulări ordinare și campanii fake-news, are legătură cu tăierea unei importante surse de finanțare a televiziunii lui Dan Voiculescu. Clotilde Armand a anunțat că va verifica modul în care sume importante din bugetul Primăriei Sectorului 1 au fost drenate spre Antena 3 și va cere returnarea celor plătite ilegal.

In ultimele luni, Clotilde Armand a dezvăluit zeci de înțelegeri oneroase între Primăria Capitalei (Gabriela Firea) și cele 6 primării de sector, pe de o parte, și trustul de presă al lui familiei lui Dan Voiculescu, pe de altă parte. Sume enorme au ajuns în conturile trustului Intact, iar Antena 3 a fost marea beneficiară a contractelor de publicitate, acordate de-a dreptul obscen.

Acum, din calitatea de primar ales al Sectorului 1, Clotilde Armand promite ferm tăierea unor asemenea scurgeri de bani publici către trustul lui Dan Voiculescu. De aceea a luat foc Antena 3.

Postările făcute joi de Clotilde Armand pe această temă

„Bolșevicilor, voi scoate fiecare factură și fiecare chitanță din Primărie cu banii pe care i-ați dat televiziunilor și presei voastre de propagandă. Vin după voi și vă pun să returnați fiecare leu cheltuit ilegal”

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030