Romanii din afara granitelor

Comunistul Mircea Diaconu nu se dezminte, a rămas ceea ce a fost

Alexandru Repan, actor, fost colaborator al Securității: „Suntem colegi, prieteni foarte buni, țin foarte mult la el și îi urez succes!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comunistul Mircea Diaconu nu se dezminte, acesta folosește orice ocazie pentru a mai apărea puțin prin presă,  mai ales în presa comunistă din România,  Antena3 și RTV.

Mircea Diaconu este ridicat în slăvi pe site-ul rusesc Sputnik. Mai multe despre asta AICI

In 2019 Mircea Diaconu se vedea Președintele României, tot atunci actorul sus menționat declara că România este sub asalt iar primele măsuri pe care le-ar lua ca Președinte ar fi interzicerea telefoanelor mobile în școli, limitarea accesului minorilor la internet și revenirea la uniformele școlare. Așadar, o “ordine” impusă prin restricții, care să îl ducă spiritual pe actorul sus menționat în anii Comunismului.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Mai nou, Mircea Diaconu a semnat pentru demiterea primarului Sector 1 Clotilde Armand dar nu a făcut asta oricum,  ci în fața presei aservite, așa cum a fost învățat de la amicii săi coloaboratori ai securității, folosindu-se de imaginea construită ca actor în timpul Comunismului.

“Salvatorul României” Mircea Diaconu a fost trimis în judecată pentru cinci fapte de conflict de interese. În 4 decembrie 2012, Mircea Diaconu și-a înaintat demisia din Senat, iar în 12 decembrie 2012, plenul Senatului a adoptat un proiect de hotărâre prin care s-a declarat vacant mandatul de senator al lui Diaconu, dar asta se întâmpla cu câteva zile înainte ca mandatele 2008-2012 să se încheie oricum, el beneficiind de salariul de senator până atunci.

Dosarul a ajuns apoi la Înalta Curte de Casație și Justiție. Procurorii l-au acuzat pe Mircea Diaconu că, în calitate de director al Teatrului “C.I. Nottara”, ar fi participat la negocierea condițiilor contractuale cu soția sa, actrița și regizoarea Diana Lupescu, contract în baza căruia s-ar fi realizat în mod direct un folos material pentru aceasta.

 

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030