Pro integrare

Comunitatea Diaspora.Ro este alaturi de Daniel Bodnar

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Daniel Bodnar, recunoscut pentru acțiunile lui de demascare a mafiei lemnului din Bucovina, a fost astăzi victima atacurilor violente ale celor pe care încerca să-i demaște.
Cerem public autorităților statului să ancheteze acest eveniment și tuturor românilor de bună credință să se solidarizează cu acțiunile și activitatea acestui activist civic.

Daniel Bodnar, a transmis următoarele, miercuri seară, într-un live, în care a izbucnit în plâns și a transmis că a fost atacat și umplut de sânge de mafia lemnului, iar geamurile de la mașină i-au fost sparte:

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

„Nu mai pot, vă spun sincer. E tot spart. Și parbriz, și tot. Am plecat din Mălini (Suceava). S-a ajuns prea departe. Nu am crezut că în România, în 2020, suni la Poliție, aștepți ca disperatul, vrei să faci ceva pentru țara asta…Nu mi-e frică de ei…O să merg la spital…Când se face ceva împotriva acestor asasini care distrug România? Eu nu trebuie să vărs sânge pentru că Poliția nu-și face treaba, nu-i pedepsește. La Moldovița, la Vatra Moldoviței nu se face nimic. Este un procuror Iasinovschi care îi protejează pe toți (este vorba cel mai probabil de procurorul sucevean Sorin Eugen Iasinovschi care a candidat recent pentru funcția de procuror șef al Secției pentru Investigarea infracțiunilor din Justiție, n.red). La Direcția Silvică este acel Martin care a fost săltat de mascați. Acel Martin are un frate la DGA. Cum să se facă dreptate în Bucovina?! Eu nu vreau să fiu erou. Eu vreau să trăiesc lângă familia mea. Tot ce am făcut până acum a fost pentru că-mi iubesc țara. (…) Suntem totuși țară democratică. Noi, câțiva oameni, am făcut ce nu au făcut autoritățile niciodată. Ne sunt sparte toate mașinile. S-a ajuns prea dreptate. Sunt lacrimi de furie! Am trimis atâtea sesizări. Am trimis și domnului Vela. Am făcut și la domnul Alexe. Am făcut peste tot sesizări. Și totul în zadar…
Sursa text Podul.ro

Mai multe detalii despre Daniel AICI

- Comunitatea Diaspora -

Sursa: Podul.Ro Daniel Bodnar

- Advertisement -

Comentarii
Loading...