Pro integrare

Concidenţa bizară dintre moartea prinţului Philip şi nunta lui Charles. Familia Regală nu a pomenit nimic despre acest lucru

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Prinţul Philip a murit într-o zi semnificativă pentru familia regală, ziua celei de-a 16-a aniversări a nunţii fiului său cel mare cu Camilla, ducesa de Cornwall.

Prinţul de Wales şi Camilla Parker Bowles s-au căsătorit pe 9 aprilie 2005, la Castelul Windsor. Pentru că amândoi erau divorţaţi, au avut o ceremonie civilă urmată de o binecuvântare la Castelul Windsor, care aţinut locul unei slujbe bisericeşti, scrie People.com

Deşi Regina Elisabeta şi Prinţul Filip nu au participat la ceremonia civilă, amândoi au fost prezenţi la slujba religioasă ce a avut loc la Capela Sf. Gheorghe.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Prinţul Charles (72 de ani) şi Camilla (73 de ani) nu au postat nimic pe reţelele sociale despre aniversare. În schimb, s-au alăturat conturilor oficiale ale Familiei Regale împărtăşind vestea morţii prinţului Philip cu un portret alb-negru.

Prinţul Charles şi Camilla au vizitat recent Grecia, ţara în care s-a născut prinţul Philip, pentru a sărbători bicentenarul independenţei Greciei. Într-un discurs din timpul vizitei, prinţul Charles a remarcat că Grecia este „ţara bunicului” său şi locul în care a avut loc „naşterea tatălui“ său, în urmă cu aproape o sută de ani. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...