Pro integrare

Concurs de idei pentru amenajarea unui spaţiu public în Bărăgan

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Primăria Slobozia a postat un mesaj pe pagina de socializare a instituţiei prin care invită tinerii să trimită idei de amenajare a unui spaţiu public:

Visezi la cel mai frumos loc din oraşul tău? Creează-l chiar tu pe hârtie! Arată slobozenilor ideea ta de amenajare peisagistică, iar noi vom premia proiectele câştigătoare.

Oraşul natal este locul de suflet al fiecărui om de pe pământ. Şi toţi îl vrem curat, ordonat şi frumos amenajat. Joacă rolul de decident, alege o zonă din oraş şi spune-ne cum ai reamenaja-o dacă ai dispune de fonduri publice! 

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Trimite-ne proiectul tău de amenajare a unui spaţiu public din Slobozia  pe adresa de e-mail cultura@dectsl.ro, până miercuri, 28 aprilie, iar noi vom posta ideile voastre şi câştigătorii pe paginile de socializare ale Direcţiei Educaţie, Cultură  şi Tineret Slobozia şi Consiliului Local al Tinerilor.

Festivitatea de premiere va avea loc pe 4 mai, iar cele mai bune idei vor fi puse în practică de administraţia locală a municipiului Slobozia. Concursul se adresează tinerilor cu vârsta între 14 şi 35 de ani.

Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...