Ultimate magazine theme for WordPress.

Conflict de interese la CCR – Judecatorul CCR cu trei pensii a stabilit ca pensionarii pot ramane angajati la stat.

6,542

Clasa Politică reflectă interesul si votul Românilor, datorită celor care nu se implică și nu își exercită dreptul la Vot, astăzi trăim într-o societate unde Hoția se legalizează iar Parlamentarii sunt un fel de mici Regi ai României!
Afacerile puțin transparente si averile colosale ale unora dintre ei care nu le pot justifica ii face invidioși si pe cei din Cosa Nostra, aceștia au cuțitul cu mânerul spre ei…
CCR a admis, miercuri, sesizarea formulata de Partidul distrugerii si Hotiei in România (PSD) privind angajarea raspunderii de catre Guvernul Orban pe proiectul de lege care modifica Ordonanta de urgenta nr. 114/2018.
In urma deciziei CCR, se elimina interzicerea cumularii pensiei cu salariul pentru angajatii de la stat, prevedere care era cuprinsa in proiectul pe care Guvernul si-a angajat raspunderea.
Celelalte prevederi din angajarea raspunderii au fost transferate de PNL intr-o Ordonanta de Urgenta de corectare a OUG 114, care se afla, in prezent, pe circuitul legislativ. Proiectul de OUG a fost deja respins, de Senat, si urmeaza sa ajunga la votul final, in Camera Deputatilor.
Partidul Social Democrat a depus, pe 30 decembrie 2019, o sesizare de neconstitutionalitate impotriva proiectului de modificare a Ordonantei de urgenta a Guvernului 114/2018, propus spre adoptare prin angajarea raspunderii Guvernului la data de 23 decembrie 2019.
[post]

- Advertisement -

Comentarii
Loading...