Congresul PNL – Printre cei 5000 de participanți, mulți sunt pozitivi Covid-19

Ipocrizia la care suntem martoti în ultimele luni este de necrezut! De la derapajele Primului-ministru la cele a Președintelui României!

PNL a decis ca în plină pandemie să dea ok-ul pentru un Congress cu participarea a peste 5000 de membrii în condițiile în care București se afla în zona roșie.

Din surse, exclusiv pentru Comunitatea diaspora.ro, avem confirmarea (din interiorului PNL) a faptului că mulți dintre cei prezenți la congresul PNL au fost depistați pozitivi Covid-19 imediat după acest congres.

Dorința de preluare a conducerii partidului a fost mai mare pentru Primului-ministru Florian V. Cîțu decât siguranța națională, culmea abuzului este si faptul că organele abilitate în a preveni exact adunarea oamenilor într-un număr atât de mare NU au făcut nimic, dimpotrivă!

În aceste zile vedem un Președinte de țară și un Prim-ministru, “îngrijorați” de numărul mare de cazuri Covid-19,  totuși, acum cum câteva zile apărea date cum că, numărul persoanelor Covid-19 pozitive nu ajung în timp real la centrul de coordonare din MS, prin urmare nu se știe exact câte persoane se îmbolnavesc în timp real.

După dezastrul de la spitalul din Constanța însuși Președintele României declara faptul că statul a eșuat, totuși, cateva ore mai târziu, K.W.Iohannis se afla la Aachen unde își ridica un premiu ” Carol cel Mare”.

Iohannis a mai dat dovadă de “interes” pentru poporul Român și în urmă cu două săptămâni, când  a părăsit România într-un jet de Lux cu destinația SUA, în acea călătorie, șeful statului a fost însoțit de mai mulți ziariști români, aceiași pe care îi vedem astăzi că ies cu declarații de susținere a ipocriziei din România!

Statul Român a eșuat,  Primul-ministru se joacă superman pe VR și se pare că îi afectează grav raționalitatea, același Primul-ministru împarte funcții în stat în schimbul susținerii politice, iar meritocrația a fost amendată. Dacă poporul român este cu adevarat campion la ceva, cu siguranță suntem campioni mondiali la a suporta bataia de joc!

Poporul român este obligat să sufere!

covid-19Florin cituKlaus Iohannis Congresul PNL
Comentarii (0)
Adaugá comentariu