Pro integrare

Conor McGregor nu este doar un „golan”!

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.


Conor McGregor este un personaj foarte controversat în lumea sportului și chiar dacă toată lumea critică gesturile sale nesăbuite, luptătorul a demonstrat că nu este doar un „golan” care caută scandal cu fiecare ocazie.
Irlandezul a donat 12.000 de euro pentru un posibil tratament revoluționar, care i-ar putea schimba viața unei fetițe de un an, care se luptă cu o boală genetică foarte rară. Părinții au strâns peste 100.000 de euro pentru fiica lor, iar McGregor a vrut să contribuie.
Gestul impresionant al lui Conor McGregor nu a putut rămâne un secret
Cei de la Crumlin Boxing Club au organizat un eveniment de strângere de fonduri, iar Conor a promis că va dubla chiar el banii strânși din donații. Astfel, s-au strâns 12.000 de euro, așa că luptătorul s-a ținut de cuvânt și a donat și el aceeași sumă.
Mai mult, sportivul a mai donat și o pereche de mănuși semnate, care au adăugat 500 de euro sumei necesare fetei care va trebui să plece în Satele Unite ale Americii pentru a se trata.
„Nu este vorba de vreun fel de publicitate pozitivă pentru Conor McGregor, el chiar ne-a rugat să nu menționăm despre toate astea, dar nu am putut să nu îi mulțumim public pentru tot ce a făcut pentru noi”, a spus mama fetei.
sursa
[post]
[cosmin]

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...