Pro integrare

Constantin Basangiac – PSD

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

“Îmi plac calculatoarele și telefoanele, îmi place să cunosc tot ceea ce pot absorbi eu despre ele. Îmi plac animalele, mai ales reptilele și iubesc aproape toate viețuitoarele, iar pe cele pe care nu le iubesc, le ”respect”.” Iubirea de reptile ar putea deveni lejer sloganul PSD

Pe un loc eligibil la Senat, la Giurgiu, este geniul nereptilă care a declarat cele de mai sus, domnul Basangiac Constantin. Domnul Basangiac își începe cariera în agricultură, apoi este jandarm și suplinitor de profesor de matematică la el în sat. La 27 de ani termina o bombă de facultate de drept, neautorizată, așa că își ia licența la Academia de Poliție, alt loc recunoscut prin cinste, Gabriel Oprea, studii si doctorate plagiate onest.

Este un avocat mediocru până în 2010, când îl lovește harul domnului Dan Voiculescu, alt netârâtor cunoscut prin cinstea lui deosebită și gaura de peste 60 de milioane de EUR pe care ne-a dat-o nouă, fraierilor care contribuim la buget. Ajunge șeful de Giurgiu al Partidului Conservator și consilier local. Nevasta lucrează la ANAF, așa că omul nu se încurcă cu depunerea declarațiilor fiscale pentru firmele pe care le deține.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Devine ulterior șef la ALDE, fapt ce îl ajută in carieră, ajungând astfel consilier al Uniunii Naționale a Barourilor. Din 2017, avocatul din Puieni acum mare șef la ALDE, partid aflat la guvernare, este numit, printr-o magie, administrator al Societății Electrocentrale Grup S.A – București, o slujbă foarte bănoasă, într-un domeniu cu care nu are nimic de a face. A trecut de curând la PSD.

Listele PSD de la Giurgiu sunt cea mai bună dovadă că PSD este un partid cinstit și nu un grup de interese plin de tupeiști și mafioți. Pe primul loc la deputați este, de exemplu, finul preacinstitului Bădălău, Mina Marian, om cu un CV aberant, despre care am mai scris.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...