[contact] ITALIA – “REDDITO di EMERGENZA” – Colf Badante și cei fară loc de muncă

Se numește “REDDITO di EMERGENZA” (Rem) și va fi inclus în Decretul Cura Italia Bis din aprilie. Să vedem care este.
Un nou bonus, să-l numim așa, cel care va fi probabil decontat începând cu luna aprilie. Se va numi “REDDITO di EMERGENZA” (Rem) și va fi destinat tuturor celor care nu au acces la celelalte măsuri prevăzute pentru protecția familiei.
Odată cu Decretul nr. 18 din 17 martie 2020, așa-numitul Decret “Cura Italia”, au fost lansate o serie de măsuri menite să contrasteze situația de urgență epidemiologică a coronavirusului și consecințele economice negative ale acestuia.
Dintre multele menționăm: Bonusul de 600 de euro, Bonusul pentru babysitter, bonusul de 100 de euro, disponibilizările (tot în derogare) etc.
Cu toate acestea, aceste măsuri se referă doar la anumite categorii bine definite, în timp ce venitul de urgență va fi un bonus transversal, care va fi în esență disponibil pentru toate acele familii care nu au acces la alte ajutoare economice oferite în decretul “Cura Italia” până în prezent.

“REDDITO di EMERGENZA”, 600 de euro, dar cine ține de asta?
“REDDITO di EMERGENZA”, așa cum s-a menționat deja, va fi o indemnizație acordată tuturor familiilor care nu au acces la alte ajutoare financiare oferite până acum, precum “COLF BADANTI”, dar și celor care lucrează ÎN negru.

Pentru informații și a vă ține la curent în timp real ne puteți contacta AICI
Sau la una dintre sediile Sindicale la care lucrăm pentru a oferi sprijin Legal și din punct de vedere Sindical pentru “Colf – Badanti – Asisteță persoanelor” la numărul 3201916531 Nino D`Angelo – partener Diaspora.Ro sau prin eMail la adresa redditoemergenza@gmail.com

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More