Programul de modernizare a infrastructurii pietonale și rutiere acoperă tot mai multe străzi din oraș.  

În cartierul Coiciu, se intervine asupra infrastructurii pietonale unde se refac total trotuarele pe două străzi. Pe strada Duiliu Zamfirescu, tronsonul cuprins între strada Semănătorului și strada strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, se înlocuiesc bordurile, se stabilizează terenul prin așternere de piatră compactată și se montează pavele moderne. Simultan se intervine la nivelul trotuarelor și pe strada Andrei Mureșanu, pe tronsonul cuprins între strada Fulgerului și strada Izvor, urmând a continua după terminarea primului tronson și cu cel de-al doilea, delimitat de strada Portiței și strada Izvor. După finalizarea etapei de reamenajare a suprafețelor pietonale, se vor executa lucrări de asfaltare a carosabilului.  

Se intervine asupra zonei pietonale și în cartierul Tomis 2. Pe strada Română și pe strada Chiliei se acționează la nivelul trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile deteriorate iar suprafețele pietonale sunt consolidate pentru a fi reamenajate cu dale moderne.  

Pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Soveja, strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie, se lucrează la amenajarea suprafețelor pietonale. Se reconfigurează acest tronson prin refacerea trotuarelor, înlocuirea bordurilor, montarea de pavele noi și amenajarea casetelor pentru spații verzi.  

The post Continuă lucrările de reabilitare a tramei stradale în cartierele din Constanța appeared first on .

Diaspora Ro