Coronavirus, echipa chineză: “Ne aflăm în Italia pentru a returna ajutorul primit cu timp in urmă”

„Am venit să restituim ajutorul primit în urmă cu puțin timp din Italia ”. A declarat vicepreședintele Crucii Roșii Chineze, Yang Huichuan, care conduce echipa de medici și experți care au ajuns ieri din China încărcați cu ajutoare.
Acesta a spus, a spus el, „ 31 de tone de materiale ”, incluzând mașini de respirație, salopete, măști și protecții , precum și unele „medicamente antivirus” și probe de plasmă. “Cu asta – a spus Yang – sperăm să putem ajuta la lupta împotriva acestei lupte împotriva virusului”. A explicat Yang în cadrul conferinței de presă de la Crucea Roșie, la care a participat și ministrul de externe Luigi Di Maio ,, care va ajuta oamenii de știință și medicii italieni angajați să abordeze epidemia de coronavirus.

Chinei îi pare „profund rău” pentru ceea ce se întâmplă cu Italia, „pentru că poporul nostru a trăit aceeași experiență și înțelegem durerea a ceea ce se întâmplă, înțelegem nevoile poporului italian”, a spus ambasadorul chinez Li Junhua , în timpul conferinței de presă.
„ Nu am uitat niciodată ajutorul primit din partea Italiei chiar recent și vrem să rasplătim acest ajutor”, a mai adăugat ambasadorul.
Totul va începe de la rădăcina problemei: medicii chinezi, care vor rămâne în Italia, în conformitate cu ceea ce Adnkronos Salute învață din surse ale Crucii Roșii Italiene, vor merge mâine la Institutul Spallanzani din Roma cel puțin pentru 10 zile .
Scopul este schimbul de experiențe și informații cu privire la boala cauzată de noul coronavirus, care l-a văzut pe Imi Spallanzani din Roma să se ocupe mai întâi de pacienții pozitivi din țara noastră, cuplul căsătorit din Wuhan acum recuperat.
În următoarele zile, medicii și cercetătorii chinezi vor merge, de asemenea, la Padova și Milano la diverse unități spitalicești și universități .
În această după-amiază vor vizita ambasada Chinei și apoi vor vizita centrul de urgență CRI.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More