Pro integrare

Coronavirus: Italia, magazine închise, baruri și restaurante. Di Maio: „Suspendă regulile UE privind ajutorul de stat”

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Italia noi reglementări împotriva urgenței coronavirusului în vigoare astăzi și până pe 25 martie, noul decret care prevede închiderea altor activități și servicii neesențiale: oprirea activităților pentru baruri, pub-uri și restaurante; instalatorii, mecanici, benzinăriile, magazinele de țigări și ziare rămân active.

„Astăzi luăm măsuri mai dure, pentru a ne putea imbrățișa maine.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

„Pentru a vedea efectele pozitive ale acestor măsuri, va trebui să așteptăm câteva săptămâni”, a explicat Premierul pe Facebook, dispunand noile dispoziții: „Se vor închide saloanele de înfrumusețare și serviciile de cantină.
Servicii publice esențiale, inclusiv transport și utilități. Transportul este garantat.
Livrarea la domiciliu este permisă. Pentru activități productive, munca agilă ar trebui să fie încurajată pe cât posibil, „Fabricile vor rămâne deschise, dar” cu măsuri de siguranță.
„Activitățile sectoarelor agricole, zootehnice și agroalimentare, inclusiv lanțurile de aprovizionare care oferă bunuri și servicii cu privire la aceste activități, vor fi garantate cu respectarea reglementărilor de igienă și sănătate”.

Acum, când OMS a declarat pandemie – a spus ministrul Luigi Di Maio vorbind la un program televiziv – pentru situații de urgență „totul se va schimba în Europa.
Avem nevoie de o serie de măsuri europene. Trebuie să suspendăm reglementarea ajutoarelor de stat acordate întreprinderilor , pentru că trebuie să ajutăm întreprinderile noastre, mari, mici, mijlocii, BCE trebuie să facă o serie de acțiuni, astăzi este așteptata o primă decizie, deoarece trebuie să ne facem datoria publică de țăra europeana.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...