Coronavirus Italia vs România

După cum știm cu toții in Italia, special in zonele de Nord, există persoane contaminate cu Coronavirus.
Din surse sigure știm că Guvernul Italian lucrează si dispun măsuri imediate nu doar de prevenire și combatere ci și masuri sociale care vin în ajutorul societăților comerciale care au de suferit in urma inchiderii temporare ale activităților cât si in sprijinul populației.
Măsurile sunt dintre cele mai bune și eficace, din această cauză poate semăna pe alocuri stress in rândul populației, dar sunt măsuri care arată și dovedesc o înaltă pregătire și organizare din parteaa autorităților.
Nu același lucru il putem spune de România, țara in care totul se învârte in jurul unei singure persoane (Raed Arafat), România nu doar că nu dispune de resurse sau personal calificat, spitalele din România sunt în cea mai deplorabilă stare, autoritățile bàjbâie sa achiziționeze cateva scanere pentru temperatura corporală, să nu mai spunem de structurile care lipsesc cu desăvârșire.
Prin urmare, facem apel, evitați pentru o perioadă să vă deplasați in România, dacă cumva ajunge acest virus și in România, situația va fi una cu adevărat dramatică!

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More


Fatal error: Uncaught RuntimeException: Error saving action: Error saving action: Database error. in /home3/r72010dias/public_html/wp-content/plugins/wpforms/vendor/woocommerce/action-scheduler/classes/migration/ActionScheduler_DBStoreMigrator.php:44 Stack trace: #0 /home3/r72010dias/public_html/wp-content/plugins/wpforms/vendor/woocommerce/action-scheduler/classes/data-stores/ActionScheduler_HybridStore.php(225): ActionScheduler_DBStoreMigrator->save_action(Object(ActionScheduler_Action), NULL) #1 /home3/r72010dias/public_html/wp-content/plugins/wpforms/vendor/woocommerce/action-scheduler/classes/ActionScheduler_ActionFactory.php(177): ActionScheduler_HybridStore->save_action(Object(ActionScheduler_Action)) #2 /home3/r72010dias/public_html/wp-content/plugins/wpforms/vendor/woocommerce/action-scheduler/classes/ActionScheduler_ActionFactory.php(84): ActionScheduler_ActionFactory->store(Object(ActionScheduler_Action)) #3 /home3/r72010dias/public_html/wp-content/plugins/wpforms/vendor/woocommerce/action-scheduler/functions.p in /home3/r72010dias/public_html/wp-content/plugins/wpforms/vendor/woocommerce/action-scheduler/classes/migration/ActionScheduler_DBStoreMigrator.php on line 44