Romanii din afara granitelor

Coronavirus: Ungaria se închide! OMS declară Pandemie

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Fluxul cetățenilor Români de la vămile din vestul României ar putea fi redus de vecinii maghiari. Guvernul din Ungaria a decretat miercuri stare de pericol, iar printre măsurile dispuse se află şi interdicţia de intrare în ţară a cetățenilor străini care vin dinspre Italia, China, Coreea de Sud şi Iran. Așadar, românii care vin din Italia şi vor să tranziteze Ungaria în drum spre casă vor fi întorși din drum.

OMS
„Am evaluat că COVID-19 poate fi caracterizat ca o situație pandemică” . Acest lucru a fost anunțat de șeful OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, în informarea de la Geneva privind epidemia de coronavirus.

“Suntem încurajați de măsurile agresive luate de Italia, sperăm că vor avea efecte în următoarele zile”, a spus Ghebreyesus în cadrul briefingului de la Geneva privind epidemia de coronavirus .

ITALIA
” Am alocat o sumă extraordinară de 25 de miliarde pentru a nu fi utilizate imediat, dar cu siguranță pentru a fi folosite pentru a face față tuturor dificultăților acestei situații de urgență ” , a anunțat premierul Giuseppe Conte la conferința de presă de la sfârșitul CDM . “Sunt încântați de climatul care este definit la nivel european”, a adăugat el. În ceea ce privește întărirea suplimentară pe care Lombardia a făcut-o cunoscută că dorește să ceară guvernului, premierul a spus : “Așteptăm solicitări. Nu există nicio închidere către măsuri mai restrictive”.

[post]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030