Romanii din afara granitelor

Italia – Como – a stat ore întregi pe acoperișul mașinii pentru a-și vedea mama internată

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A stat ore în șir pe acoperișul mașinii pentru a reuși să își vadă mama printr-un geam în fața spitalului, să o poată saluta măcar de la distanță, mama ei fiind internată la spitalul Valduce din localitatea Como unde vizitele pacienților internați pentru Covid-19 sunt interzise.

Fotografia acesteia a făcut înconjurul Italie si a devenit un simbol pentru aceia care au pe cineva drag internat în condiții similare.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

“Fotografia pe care am făcut-o ieri după masă, apare o tânără care de dimineață încearcă disperată să își vadă mama chiar și pentru o secundă de pe acoperișul propriei mașini, scrie Amura, cea care a făcut această fotografie, sperăm din toată inima ca această situație să se termine cât mai repede pentru că suntem la pământ cu nervii, stresul și distanțarea socială care6ne afectează enorm la nivel uman.”

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030