Credeai ca ai văzut totul? In România, comuna Șieu, se asfaltează zapada!

Autoritățile locale din comuna Șieu, județul Bistrița-Năsăud, au decis, zilele trecute, să toarne asfalt pe un drum din satul Ardan (care aparține de respectiva comună), chiar în timp ce ningea.
Imaginile, surprinse de localnici și postate pe Facebook, arată mașini ale unei firme de construcții care toarnă asfalt în timpul unei ninsori abundente.
Nu se mai poate discuta in acest caz decât de o mare bataie de joc privind banul public si competențele acestui Primar in a “face pe primarul”.

Este trist si total lipsit de spirit civic sa nu spun si de patriotism această bataie de joc, iar acest gen de “lucrări”, contracte atribuite astfel nu sunt altceva decât reprezentarea unui mare dispreț nutrit de acest primar pentru localnicii din acest sat respectiv Comună.
Patetic domnule Primar, sperăm ca in curând sa dați explicații in această privință văzând ca a fost sesizată si curtea de conturi.
Dați o mare dovadă de incompetență.
Sursa inițială Roxana Pașc

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More