Pro integrare

Criza politică si incompetența de care dă dovadă clasa Politică din România

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Mulți sunt furioși pe CCR că intervin atât de des in deciziile politice din România, dar dacă stăm să ne gandim, deseori chiar a fost nevoie. Cei de la PNL au reușit in ultimele luni ceva ce nimeni altcineva nu reușise, din minoritate au dat jos un Guvern majoritar.
Timp de 3 luni au pozat in salvatorii României, au refuzat sa dea OUG pentru votarea la locale in 2 tururi spunând că este menirea Parlamentului să ia această decizie, dar înainte de moțiunea de cenzură prin care Guvernul PNL a căzut, au dat 25 de OUG uri, care mai de care mai siropoase. Președinte Iohannis a numit ca viitor prim ministru tot pe Ludovic Orban, acesta in loc sa își joace șansa și cărțile inteligent, a preferat aplauzele si populismul, a declarat in zeci de rânduri intenția lor de a se supune unui vot de învestitură care sa fie sortit eșecului pentru a trece la anticipate, ok, toți ne dorim asta mai puțin cei din PSD, dar modul in care a fost facut nu este Legal, nu putem acuza pe cineva de ilegalitate procedând la fel, se numește ipocrizie.
Mai mult, dupa ce CCR a decis ca numirea lui Orban pentru a 2 a oară este neconstituţională datorită faptului ca public a declarat intenția de a nu trece de votul in Parlament, acesta in loc sa își continue drumul, își dă demisia din poziția de Pim Ministru desemnat.
Prin urmare, vor fi alte negocieri și consultări pentru postul de Prim Ministru, alte avize pe care miniștrii vor trebui sa le primească, fapt ce nu duce la altceva decât la imposibilitatea în a declanșa alegerile anticipate.
Cei din PNL, înainte de votarea președintelui României, se băteau cu pumnii in piept că NU vor accepta membrii PSD în partid, in ultima lună mulți din PSD au trecut la PNL.
Au declarat că sunt total impotriva traseismului Politic, au primit in PNL membrii de la mai toate partidele.
Vina nu o poartă nici PSD nici CCR, ci este vina exclusivă a celor persoane care au crezut că sunt mai deștepți decât alții și au luat bătaie cu propiile arme.
Clasa Politică din România denotă cât este de penibilă și slab pregătită strategic.
Din toată ecuația aceasta nu va avea de pierdut nici PSD nici PNL, doar cetățenii români.Toate cele scrise in acest articol, sunt dovedite, nu ținem partea decât a Romanilor care chiar dacă mulți încă nu o realizează, sunt mințiți pe față atât de PNL cât si de către PSD.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...