Ultimate magazine theme for WordPress.

CTP se declară “şoşocat” de senatoarea AUR Diana Şoşoacă: O caricatură a caricaturii lui Vadim Tudor

448

Gazetarul Cristian Tudor Popescu s-a declarat “şoşocat”, la Digi24, de controversata avocată Diana Şoşoacă, unul dintre viitorii parlamentari AUR, despre care spune că este o “caricatură a caricaturii lui Corneliu Vadim Tudor”.

“Vă pot comunica un verb – a fi, nu şocat, a fi şoşocat! Dacă doamna Gabriela Firea reuşea să mă calce pe nervi, să mă scoată din fire, doamna aceasta mă şoşochează. În sensul că mă lasă fără replică. Asemenea combinaţie de vulgaritate, agresivitate şi prostie rar am văzut. Poate niciodată. Este campioană doamna din punctul acesta de vedere”, a acuzat Cristian Tudor Popescu

În opinia jurnalistului, Diana Şoşoacă este “o demnă caricatură” a lui Corneliu Vadim Tudor.

“Am făcut un experiment pe Facebook şi în Republica, am dat două fişiere audio – unul cu Vadim Tudor urlând ‘escroaca, şomâldoaca, pitică nenorocită’ şi am pus alături şi discursul acestei doamne despre ‘bestiile dracului, nenorociţilor’ şi aşa mai departe, nu mai spun cuvintele. Doamna apare perfect ca o caricatură a caricaturii lui Corneliu Vadim Tudor”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

Ce spune Cristian Tudor Popescu despre similaritățile dintre AUR și ceaușism

„Sunt foarte posibile, acum, rupturile în acest partid (n. red. – AUR). Clivajele, inși care se vor duce unde li se va oferi ceva dacă tot au posturile astea. Nu arată deloc omogen acest partid. Am afirmat în noaptea alegerilor că originile acestui partid sunt dincolo de Ponta, să nu-l uităm pe Ponta – „Mândru că sunt român”. Atunci a început bâlciul acesta al naționalismului de grotă, a început cu „mândru că sunt român” al lui Ponta, nu cu Dragnea. Dragnea a continuat și a dus pe alte culmi.

Citeste si:  România - Marian Ceușescu și mulți alții caută avocatul Poporului care pare că s-a pierdut!

Citeste si: https://diaspora.ro/romania-tara-unde-infractorii-devin-deputati-dosarul-mineriadei-se-intoarce-la-parchet/

Sursa: epochtimes-romania; Digi24;

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.