Culmea ipocriziei – Marcel Ciolacu ridică în slăvi Comunitatea Română din Italia

0

Marcel Ciolacu & Co.  , au fost zilele acestea într-o vizită pe banii statului la Roma.

- Radu Leca -

Deși se află la conducerea celui mai corupt partid din Europa, vorbește despre valori morale și despre sacrificiile făcute de cetățenii români care au reședința în afara țării, uitând totodată să își ceară scuze pentru jignirile aduse în nenumărate rânduri de către “membrii de seama ai acestei grupări”.

Marcel Ciolacu

Să fii Părinte pentru o familie mare cât o țară, să fii duhovnic pentru cei care și-au făcut casă printre străini este o virtute pe care puțini, cu smerenie, o pot purta!
Îi mulțumesc Preasfințitului Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei pentru primirea călduroasă în spiritul și trupul acestei biserici vii!
Îi mulțumesc pentru toată dedicarea și efortul pe care le depune necontenit prin acțiuni de voluntariat în spitale, îi mulțumesc pentru aplecarea în har pe care o are în a menține unită comunitarea creștină românească din #Italia!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More