Cum arată manipularea televiziunii de partid marca PSD “rtv”, califică drept “fraieri”, persoanele care donează Asociatiei „Daruieste viata”

Membrul de partid Victor Ciutacu, realizator la Romania TV, i-a calificat drept “fraieri” pe cei peste 200.000 de romani care au facut donatii Asociatiei „Daruieste viata”, pentru a construi in Bucuresti un spital pentru copiii bolnavi de cancer.
Reprezentantii Ministerului Sanatatii au declansat controale si la Spitalul Universitar din Bucuresti, după gravele evenimente de la Spitalul Floreasca, Ciutacu lansează un atac violent in care le lovește si pe cele două inițiatoare ale acestui proiect “Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu” de la „Dăruiește viață”. „Evident că din montajul media nu puteau lipsi cucoanele alea două care își construiesc spital pe banii fraierilor”, scrie Ciutacu.
„Gunoaiele astea continuă campania de preluare in forță a conducerilor marilor spitale. De fapt, a bugetelor de investiții si de cheltuieli cu aprovizionarea, ca să fiu mai exact.
După ce Floreasca e un caz aproape rezolvat, asaltul s-a mutat la porțile spitalului Universitar. Ce face Digi24 din oră-n oră, cu tot cu personajele sugătoare de bugete de PR pharma (și nu numai) pe care le vântură pe post de pricepuți in domeniu, depășește orice limită de abjecție. De pe vremea lui Eugen Nicolaescu nu am mai văzut așa ceva.
Da’ atunci exista (si era viu), cu toate ale lui, Sorin Oprescu. Azi, cu exceptia doctorului Monica Pop, tac somitatile medicale ca rahatii-n tufe. Si isi merita soarta…
a declarat Ciutacu.
P. S. Evident că din montajul media nu puteau lipsi cucoanele alea două care își construiesc spital pe banii fraierilor. Ele sunt backing vocals pentru candidatul fără slujbă, dar cu foame de controlat sistemul sanitar, la Primaria Capitalei”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.
Secretarul de stat in Ministerul Sănătății, Nelu Tatar a mers miercuri la Spitalul Universitar din Capitală pentru a verifica informațiile conform cărora echipa medicala a secției de ortopedie nu a fost instruită in legătură cu utilizarea noului Bloc Operator al unităților medicale.
Membrii Secției de Ortopedie ar fi refuzat să intre miercuri în sala de operatie, inaugurată la mijlocul lunii decembrie 2019, la Spitalul Universitar, pentru ca nu li s-ar fi facut instructajul necesar. Temerile lor au apărut in urma recentelor evenimente de la Spitalul Floreasca.
In acest context, secretarul de stat Nelu Tatar a afirmat că va merge la Spitalul Universitar pentru a se informa in legătura cu situația de acolo.
„Astăzi (miercuri – n.red.) voi merge la Spitalul Universitar, nu neaparat intr-o verificare, cat ca o informare a situatiei locale.
Este o investitie in blocul operator, desfășurată de Banca Mondială prin Ministerul Sănătății și vom merge să evidențiem la fata locului cum se prezintă.
Ținem cont de faptul ca acolo s-a deschis un heliport iar zilele urmatoare vor urma vizite și în alte spitale din București. Suntem echipa din teritoriu care știe ce se întâmplă în spitalele județene, in spitalele orășenești, vrem sa vedem ce se întâmplă și în spitalele din municipiul București, care sunt in subordinea ministerului. (…) Ce vreau sa vă anunt, aceste vizite in spitale nu sunt in urma reclamațiilor. Sunt niște vizite pe care Ministerul Sănătății le face in toate spitalele care sunt in subordinea ministerului. Și am propus ca într-adevăr aceste vizite să devină cotidiene și să ne putem manifesta, efectiv, la patul pacientului”, a spus sursa citata la Digi 24.
Potrivit oficialilor din Spitalul Universitar, miercuri, la nivelul unității medicale a avut loc o ședință în care s-a analizat prima lună de functionare a Blocului Operator si pentru optimizarea activității acestuia.
scrie starea presei

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More