Pro integrare

Cum şi-a terorizat un proxenet „iubita“ când refuza să se mai prostitueze. I-a înscenat până şi un accident de maşină

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

 Procurorii DIICOT din Ploieşti au aflat povestea de groază, iar miercuri au descins în forţă la domiciliul proxenetului.

”În cauză s-a reţinut faptul că, un suspect, folosind metoda „loverboy”, a racolat o parte vătămată, în vederea exploatării sexuale a acesteia, pe raza judeţului Prahova, în schimbul obţinerii de foloase materiale. În momentul în care victima nu mai dorea să continue, în favoarea suspectului, activitatea de prostituţie, acesta o urmărea pentru a-i menţine starea de temere şi aservire, apoi pentru a-i înfrânge rezistenţa o ameninţa şi chiar devenea violent”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Potrivit sursei citate fata a fost grav rănită după ce a fost lovită cu maşina de către proxenetul ei.

”Astfel, pe fondul unor discuţii contradictorii, suspectul a lovit partea vătămată cu autoturismul. În urma evenimentului rutier aceasta a suferit numeroase leziuni traumatice. La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Ploieşti vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 12 persoane”, potrivit DIICOT.


12 persoane au fost duse la audieri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...