Pro integrare

Cumpănașu, strange din donații suma de 4198 lei pentru familia pădurarului Liviu Pop însă trimite familiei doar 3050 lei?

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Metoda Cumpănașu, cum sa faci bani ŞI CAMPANIE pe net SPECULÂND DRAMELE ALTORA!
Cum va spuneam și in acest articol A. Cumpănașu a decis fără însă a avea acordul VĂDUVEI PĂDURARULUI  POP să își facă puțină publicitate EXPLOATÂND TRAGEDIA ACESTEI FAMILII.
Acesta a demarat o acțiune de strângere de fonduri si BUNURI materiale, reușind să strângă suma de 2000 de Lei si 460 euro cum se poate observa din imaginea de mai jos.
Matematic aceste sume înseamnă 2198,48 + 2000 = 4198.48 Lei.
Se pare că la calcularea sumelor, Cumpănașu a pierdut firul cu matematica, acesta a virat soției lui Liviu Pop suma de 3049,55 Lei, deci cu o diferență de 1148.93 sau 240 de euro mai puțin.
Domnule Cumpănașu, familia lui Liviu Pop, nu a cerut nimănui nimic, dacă cineva a donat, este normal ca banii sa ajungă imediat integral la aceasta familie!!!
Lumea nu a donat in niciun caz pentru cheltuilelile dumneavoastră, prin urmare, va rugam sa lăsați această familie in pace si să nu fiți atât de josnic încât sa va faceți publicitate  din suferința acestei familii.
așteptăm de la DL CUMPĂNAŞU EXPLICAȚII ÎN VIRTUTEA DREPTULUI LA REPLICĂ.

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...