Pro integrare

Dacian Cioloş: Florin Cîţu a procedat într-un mod absolut inacceptabil

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloș spune că modul în care a fost demis Vlad Voiculescu este “absolut inacceptabil”. El critică faptul că cererea de demitere a fost înaintată preşedintelui Klaus Iohannis fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS.

“Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Lidetrul PLUS adaugă că nu poate interveni public pe acest subiect, întrucât este în recuperare medicală.

A anunâat însă că va avea loc o şedinţă a conducerii alianţei, iar deciziile luate vor fi comunicate public.

“Vom avea imediat o ședință a conducerii Alianței USR PLUS și vom decide împreună ce vom face. Dragoș Tudorache, președintele executiv PLUS, va exprima punctul nostru de vedere public în orele următoare”, a adăugat Cioloş.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Citeşte şi: Dacian Cioloș: Nu stau să comentez tot felul de bombe aruncate de unul sau de altul. Eu sunt în legătură cu premierul

În 24 martie, Dacian Cioloș a anunțat, într-o postare pe Facebook, că a fost testat pozitiv la Covid-19.

Ministrul sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, miercuri dimineață. De altfel, acesta va ocupa funcția de ministru interimar al sănătății.

USR PLUS amenință cu ruperea Coaliției, după șocul demiterii lui Vlad Voiculescu. Surse din interiorul alianței susțin că cele două partide nu vor accepta înlăturarea ministrului Sănătății fără acordul lor. 

Citeşte şi: Ionuţ Moşteanu (USR): Demiterea lui Vlad Voiculescu este un act de agresiune al premierului în această coaliţie

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...