Pro integrare

Dacian Cioloș: Modul în care a procedat Florin Cîțu, fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS, este absolut inacceptabil

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Dacian Cioloș reacționează după demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății și îl acuză pe premierul Florin Cîțu că nu a consultat alianța USR PLUS înaintea trimiterii cererii de demitere la Cotroceni:

„Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Copreședintele alianței USR PLUS mai spune că Alianța va decide cum va continua după ședința de astăzi:

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

„Din păcate, în aceste zile sunt în recuperare medicală și nu pot interveni public. Vom avea imediat o ședință a conducerii Alianței USR PLUS și vom decide împreună ce vom face. Dragoș Tudorache, președintele executiv PLUS, va exprima punctul nostru de vedere public în orele următoare”, a mai transmis Cioloș.

Mesajul vine după ce premierul Florin Cîțu a anunțat revocarea ministrului Voiculescu și a secretarului de stat Andreea Moldovan, după ce Ministerul Sănătății a publicat în Monitorul Oficial un ordin care schimbă regulile de carantinare, fără ca premierul Cîțu să știe.

Citește toate detaliile aici.
sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...