Dan Vîlceanu este fascinat de Liviu Dragnea: ”PNL-ul n-are un lider de nivelul lui”

Asta sustinea acest personaj politic în vremea când juca la două mese, bineînteles Dan Vîlceanu face parte din #echipacastigatoare, echipă despre care mulți români o consideră de fapt #echipatrădătorilor, asta și din prisma înlăturării forțate a luu Ludovic Orban. Această “mascaradă” care are loc în PNL nu este prima tentativă de preluare a partidului, în trecut Rareş Bogdan împreună cu Emil Boc au mai încercat asta, iar acum și cu sprijinul Presedintelui României se pare că au reușit.
Dan Vîlceanu este un apropiat a lui Florin Cîțu, momentan încă este Ministrul de finanțe și mai nou și ministrul transporturilor.
Iată ce declara Ministrul bun la toate precum un mecanic auto proaspăt eliberat de la Rahova.

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, proaspăt deputat, a recunoscut joi, răspicat, într-o emisiune realizată de Radio Târgu Jiu, că, la momentul actual, în PNL nu există niciun lider de nivelul lui Liviu Dragnea, care să poată explica un program electoral, pe înțelesul tuturor, așa cum a reușit președintele PSD.
Deputat PNL Dan Vîlceanu: ”(…) Domn’e, cam aiurea să spui că nu trebuie să mărim minimu’, că, uite, pierdem voturi. Domn’e, nu vei pierde voturi dacă lumea se va identifica, dacă există – eu știu – un segment de populație care se identifică cu tine.”
Ziarist Sorin Călugărița: ”Nu numai asta. Dacă știi să te faci înțeles, și să le susții. Ați văzut, Dragnea, care e totuși un lider de partid … Dumneavoastră n-aveți un lider de partid de nivelul lui Dragnea …”
Deputat PNL Dan Vîlceanu: ”Așa e!”
Ziarist Sorin Călugărița: ”… A renunțat la ideea să mai umble prin țară, să spună poezii. A ieșit cu pixu-n mână, cu markeru-n mână, la tablă, prin studiouri, și-a explicat, și-a-ncercat să se facă-nțeles. Lumea cam asta vrea acum.”
După ce candidatul PNL Octavian Lupulescu a obținut sub 5 la sută din numărul total posibil de voturi la alegerile din iunie 2016, pentru Primăria Târgu Jiu, liberalii gorjeni s-au umplut de penibil și la alegerile parlamentare, scoțând, în extremis, un singur post de parlamentar, din resturi, pentru președintele organizației, Dan Vîlceanu. Ca urmare, PSD Gorj a reușit să obțină nu mai puțin de 5 mandate de parlamentari, din 7 posibile.
Periodic, liderii PNL Gorj se remarcă prin declarații de simpatie la adresa PSD. De pildă, în 2015, profesorul universitar Dorel Dumitru Chirițescu a spus, tranșant, că Ponta ar fi fost un președinte mai bun decât Iohannis:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: