Dancila, intr-o continua sedinta foto.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Viorica Dancila, dupa ce si-a depus candidatura la Prezidentialele din Romania, a plecat in sedinta Foto luand cu ea alaiul PSD-ist.
Remarcam ca pagina de facebook a V.Dancila este asaltata de poze si comentarii cu intalnirile si “realizarile”, pentru Romania, in incercarea disperata de a se face remarcata la nivel National drept un personaj cu influenta si relatii la nivel Mondial, doar ca situatia sta altfel.
V.Dancila:
“Am avut plăcerea de a o întâlni astăzi pe Amina J. Mohammed, Secretarul General adjunct al Organizaţiei Naţiunilor Unite, și a discuta importanţa şi rolul Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă, ca mijloc de realizare a unor progrese substanţiale în atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) şi a ţintelor acestora de dezvoltare.
A fost un excelent prilej de a face mai vizibilă activitatea României în domeniu și de a consolida astfel poziția de centru regional pe care țara noastră o ocupă în interiorul Comisiei Economice ONU pentru Europa (UNECE).
Obiectivul Agendei 2030 de „a nu lăsa pe nimeni în urmă” presupune conservarea unei planete durabile pentru noi şi generaţiile viitoare. Am salutat accentul pus anul acesta pe subiectele referitoare la schimbări climatice şi dezvoltare durabilă și am subliniat importanța implicării tinerilor în implementarea ODD, temă susţinută de România în perioada exercitării Președinției Consiliului UE.”
Cat despre motiunea de cenzura care de aceasta data este o reala amenintare V.Dancila declara:
“Moțiunea de cenzură cu care ne amenință opoziția nu va trece nici de această dată. Au mai încercat acest lucru, nu de mult, și au eșuat lamentabil. Au mai ratat o dată această tentativă când au venit în Parlament fără o viziune, fără program de guvernare și fără o echipă guvernamentală. Și tot așa vin și acum, fără alternativă și fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi.
Și fiindcă nu poate exista susținere pentru…nimic, nici această moțiune nu va trece. PSD este un partid unit, responsabil și care a înțeles că avem misiunea de a guverna România și a ne duce programul la capăt. Pentru asta am fost votați în 2016 și asta vom continua să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziții slabe, dezbinate și lipsite de seriozitate și asumare când vine vorba de viitorul țării și al românilor.”

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More